KULTIS

Visste du att det var just gammel- och gillesdanser som fick vår förening att starta för snart 40 år sedan? Än idag dansar våra medlemmar hambo, snoa, schottis, vals och andra gammeldanser, välkommen att dansa Kultis du med!

Läs mer...

MOTIONSDANS

Att dansa bugg är roligt tycker vi! Därför bjuder vi in till motionsdans varje onsdag under höst och vår, dels för att dansa såklart men även för att ta en fika och umgås med varandra. Vi ses väl på onsdag?

Läs mer...

KURSER

Lär dig dansa från grunden eller finslipa dina kunskaper i en fortsättningskurs. Just nu erbjuder vi olika kurser i danserna bugg och modern fox. Dessutom anordnar vi barndans och buggkurser för unga.

Läs mer...

PARADANS

Hos oss i föreningen HV-Dans har vi en buggkurs för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Vi har marknadsfört oss via tidningen ’’På gången’’ som skapas av daglig verksamhet i Falköpings kommun.

Läs mer...

TRÄNING

Buggträning inför tävling eller för egen utveckling? Hos oss tränar både proffs och novis, våra erfarna tränare hjälper dig och din danspartner att nå era mål med gemensamma träningar och individuell feedback.

Läs mer...

TÄVLING

Stämningen, gemenskapen, spänningen. Ute på tävlingsgolvet delar vi vår glädje till dansen. Häng med, bli en del av gänget och sätt HV-Dans på kartan, vi hjälper dig att komma igång hos oss!

Läs mer...

EVENEMANG

Vid sidan av alla kurser och träningar tar vi gärna initiativ till att umgås. Det kan handla om en trivselkväll med dans och god mat, en gemensam kursavslutning eller ett spännande klubbmästerskap. Välkommen in i gemenskapen!

Läs mer...