BLI MEDLEM
ETT MEDLEMSKAP
MÅNGA MÖJLIGHETER

Dans för proffs och novis - hos HV givetvis

Oavsett om dansar för första gången, håller till mest i folkparkerna eller tävlar på elitnivå är du varmt välkommen till vår klubb för att dansa, utvecklas och umgås med andra HV-dansare. Tillsammans är vi HV Dans Falköping.

Publicerad 2023-08-12
Uppdaterad 2023-08-12

Vi har en vision, att vi som klubb ska ha möjlighet att dansa alla danser, på alla olika nivåer, i alla åldrar. Tillsammans med dig kan vi nå dit. Vi medlemmar engagerar oss och dansar på kurser, trivselkvällar, tävlingar, ute i folkparkerna, ja till och med på gator och torg för att sprida glädje och ha kul ihop. Bli medlem du också!

Ett medlemskap hos oss gäller årsvis och du förnyar det på egen hand om du vill fortsätta vara medlem kommande år, ansökningen sker via vår bokningsportal. Medlemsavgifter för 2023 är enligt följande:

  • Barn / ungdom   150:-

  • Vuxen   200:-

  • Familj   400:-

Ditt medlemskort är digitalt, du hittar det längst ner i alla medlemsbrev, fakturor och kvitton du får från oss via e-post. Tryck på symbolen för medlemskort för att visa ditt kort och medlemsnummer.

Som medlem har du även några riktigt bra förmåner:

  • Rabatt på träning hos STC Training Club. Teckna kort direkt hos STC och uppge att du är medlem, giltigt medlemskort skall kunna visas.

  • Rabatt på dansskor hos dansskor.se, både i webshopen och butiken i Stora Höga. Ditt medlemskap skall kunna styrkas med ditt medlemskort. Ange koden hvd10.

  • Rabatt när du hyrar vår klubblokal. Den passar utmärkt för extra träning, fest, möten med mera. Lokalen hyras ut i mån av tillgång, läs mer i vår bokningsportal.

  • För dig som vill tävla bjuder klubben på flera avgifter som annars tillkommer vid ansökning om licens och anmälan till tävlingar. Läs mer på sidan för tävling.

Sist men inte minst, stärk gärna klubbkänslan med våra klubbkläder. Alla kläder finns att prova i vår klubblokal, du beställer via vår bokningsportal, betalar via faktura och hämtar klubblokalen så fort vi fått hem beställningen.

Skribent
Morgan Engkvist