24 september 2022
TAKT OCH FART I SNART 40 ÅR

Det är fortfarande några månader kvar, men när vi vid årsskiftet byter sista siffran och går in i 2023 har vi HV-Dansare varit verksamma och dansat ihop i 40 år. Fantastiskt tänker vi, berätta mer tänker kanske du.

Ja med lite enkel huvudräkning kan vi nog alla komma fram till att det från bildandet av föreningen 1983 fram till nästa år 2023 har dansats i hela 40 år. Det som började med ett gäng glada gammeldansare utvecklades med åren till att bli en bred och välkänd förening, inte minst i tävlingsvärlden. Och vad många kurser och kursdeltagare vi haft, med en ordentlig topp på 1990-talet då vi hade ungefär 600 kursdeltagare i veckan (!). Alla framgångar vi haft genom åren är självklart något vi ska fira. Vi blir nostalgiska, blickar tillbaka och minns, samtidigt som vi satsar stort för att träffas, umgås och sätta HV-Dans på kartan.

Nästa år kommer vårt utbud av aktiviteter och händelser bli något alldeles extra. Om du är nyfiken redan nu rekommenderar vi dig att boka in måndag kväll 21 november i kalendern, då presenteras vår historia, vårt kommande jubileumsår och hur vi ska fira det (stort, såklart!). Hjälp oss gärna redan nu att ladda upp, prata med dina danskompisar, bjuda in vänner att ta en titt hos oss och låta HV-Dans 40-årsjubileum bli en snackis på stan. Nästa år ska vi tillsammans visa danssverige hur en 40-åring firas!

HV-Dans 40-årsjubileum projektleds och planeras av Morgan Engkvist tillsammans med tillsatt planeringsgrupp och föreningens styrelse. Kontakta oss vid frågor eller för mer information.


SKRIBENT
Morgan Engkvist
pr@hv-dans.se