NEWBODY
STÖTTA KLUBBEN

Sälj och handla med hjärtat - varje köp gör skillnad!

En ny säsong har precis börjat, både hemma i vår klubblokal och ute på tävlingsgolven. För att ge en extra skjuts till vår tävlingsverksamhet säljer vi nu produkter från NewBody. Sälj, handla och hjälp oss driva föreningen framåt!

Publicerad 2023-09-12
Uppdaterad 2023-09-12

Försäljningen startar den 18 september och avslutas den 8 oktober. Tack vare försäljningen kommer vi kunna fortsätta satsa på föreningens tävlingsverksamhet och bidra till svensk danssport. Med ditt stöd vill vi:

  • fortsatt kunna arrangera danstävlingar

  • erbjuda professionell dansträning till medlemmar

  • stärka vår position inom tävlingsdansen


HANDLA

Du kan handla via NewBodys hemsida (välj HV-dans under "välj lag") eller via någon av våra medlemmars shop-länkar. När du handlar via en shop-länk kan du även välja att göra ett Direktköp (handla och betala direkt) och få varorna direkt till önskat ombud, i vissa fall även hemleverans med Early Bird. Fraktkostnaden är då från 49:- (fraktfritt vid köp över 599:-).


SÄLJ

Alla kan hjälpa oss att sälja och på så sätt stötta klubben. Det kostar inget att börja sälja och du registrerar dig enkelt här. Vill du som säljare använda dig av en fysisk katalog? Det finns att hämta i vår klubblokal Håvet. 

SÄLJTIPS

En stor del av försäljningen görs fortfarande på traditionellt vis, via katalog och beställningslista. Du som säljare lägger sedan själv in alla beställningar på din beställningssida.

På katalogens framsida kan du som säljare skriva din personliga säljarkod (6 bokstäver, du hittar den under "Dela shop" i säljportalen). Dina kunder kan då scanna QR-koden med mobilkameran och knappa in dessa bokstäver för att komma till just din webbshop!

För att nå ut till så många kunder som möjligt uppmuntrar vi alla säljare att dela en länk till sin webbshop med vänner och bekanta via t.ex. sociala medier, e-post och SMS. Via länken kan de själva utforska sortimentet och få ett större utbud än vad den fysiska katalogen erbjuder. 

Du som säljare kan även skriva ut ett säljblad med en personlig QR-kod. Det är perfekt att ha tillsammans med din katalog. Kunder som scannar koden kommer direkt till din egen webbshop. 


LEVERANS

De varor som beställs via katalog eller personlig webbshop packas per säljare i namnade lådor och levereras till vår klubblokal. Vi meddelar dig som är säljare när paketen kan hämtas ut, så att du kan leverera till dina kunder.

Lycka till med köp och försäljning, tillsammans sätter vi HV-dans på kartan!


Skribent
Madeleine Fröjd