Nyheter

Senaste nytt från oss

De senaste nyheterna blandat med spännande reportage och aktuell information från HV-Dans Falköping.
4 augusti 2022

VÄLKOMMEN TILL HÅVET

Snart startar vi upp höstterminen med träningar, kurser och andra aktiviteter. För att fira lite extra bjuder vi in till klubbkväll där alla är välkomna för att dansa och umgås.

Läs mer...

10 juli 2022

HÖSTENS KURSUTBUD HOS HV-DANS

Nu presenterar vi höstens kursutbud, se vilka kurser vi erbjuder och passa på att läsa mer om dem innan anmälan öppnar i augusti!

Läs mer...

20 juni 2022

NYA KURSSAMORDNARE SLÄPPER SNART HÖSTENS KURSER

Intresserad av att gå en danskurs i höst? Här är datumen att ha koll på för att delta i någon av HV-Dans kurser under höstterminen 2022.

Läs mer...

7 maj 2022

BESTÄLL KLUBBKLÄDER

Nu finns det möjlighet att beställa våra klubbkläder igen! Provexemplar finns att prova uppe på Håvet, beställ sedan via bokningsportalen.

Läs mer...

14 arpil 2022

PR-KOMMITTÉN SÖKER TIDIGARE MEDLEMMAR

PR-kommittén startar just nu upp ett stort projekt och söker dig som var medlem i Hambovännerna/HV-Dans under 1980-, 1990- och början av 2000-talet. 

Läs mer...

14 april 2022

FÖLJ MED OSS TILL FOLKETS PARK

Passa på att träffa andra HV-Dansare och dansa till livemusik i Folkets Park Falköping, du som är medlem dansar dessutom till förmånligt pris.

Arkiverad
18 Februari 2022

ÅRSMÖTE 20 FEBRUARI 2022

När HV-Dans årsmöte äger rum den 20 februari sammanfattar vi det gångna året och väljer styrelse för kommande år. Ta din chans att påverka i föreningen och ladda ner handlingarna inför mötet här!

Arkiverad
6 Februari 2022

HV-DANS ÅTERGÅR TILL NORMAL VERKSAMHET

Som följd av hävda restriktioner från och med den 9 februari öppnar HV-Dans upp sin verksamhet och återgår till normala rutiner. Många förändringarna påverkar kursverksamheten, passa på att läsa vad som gäller hos oss framöver.

Arkiverad
13 januari 2022

START AV VUXENKURSER FLYTTAS FRAM TILL VECKA 6

Med anledning av förändrade restriktioner flyttar HV-Dans fram starten för vissa av vårterminens danskurser. De berörda kurserna startar vecka 6 istället för vecka 3.

Arkiverad
4 januari 2022

NU PRESENTERAS VÅRENS DANSKURSER

Idag släpper vi vårens utbud av kurser hos HV-Dans. Likt förra terminen erbjuder föreningen allt från nybörjarkurser till fortsättningskurser, både för barn och vuxna. Läs mer och hitta en kurs som passar dig!

Arkiverad
31 December 2021

HV-DANS INFÖR KRAV PÅ VACCINPASS

När restriktionerna återigen blir hårdare följer HV-Dans Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning.

Arkiverad