FÖR DE YNGRE
DANS FÖR DE YNGRE

Träffa kompisar och sväng om till skön musik

Vi har ett brett utbud för barn och unga som vill träffa kompisar och röra sig till musik, här berättar vi mer!

Publicerad 2023-08-12
Uppdaterad 2023-09-08

DANSLEK

Under vår danslek får alla deltagare, killar som tjejer, chans att efter egen förmåga röra sig till lättsam, pedagogisk pop-musik. Dansleken ger även barnen möjlighet att utveckla kreativitet, motorik och nya bekantskaper.

RÖRELSE TILL MUSIK

Rörelse till musik passar alla barn med spring i benen. De får efter egen förmåga chans att röra sig till blandad musik med lek och olika rörelser. I varje tillfälle ingår enklare uppvärmningar samt nedvarvning. Rekommenderad ålder framgår i bokningsportalen. 

BUGG

När vi lär ut bugg till barn och unga gör vi det på ett lekfullt sätt. Deltagarna får lära sig grunderna i bugg och alla dansar med alla till blandad pop-musik. De får efter egen förmåga möjlighet att utvecklas motoriskt och socialt samt lära känna nya kompisar. Kursen ger även inträdesmöjlighet till att börja tävlingsdansa och delta i träningsläger.

För tävlingssugna barn och ungdomar har vi regelbunden träning i både bugg och dubbelbugg. Varje tillfälle leds av tränare och är tävlingsförberedande. Kontakta ledare eller samordnare för att komma igång.

SHOWCASE

Showcase passar de lite äldre barnen och ungdomarna (rek. ålder 11-15 år) som gillar att dansa. Tillsammans lär vi oss olika steg, tekniker och rörelser till musik för att sedan sätta samman allt till en snygg koreografi.

Samordnare
Rebecca Börjesson
Åshild Bladh
Louice Wersén
Josefin Karlsson

Skribent
Morgan Engkvist