Headerbild

Välkommen till ny hemsida - lär dig hitta!

2023-10-08 i Föreningen

HV-Dans Falköping har fått en ny hemsida, en självklar källa till nyheter och aktuell information om föreningens verksamhet. Här förklarar vi hur den är uppbyggd.

Från och med den 16 oktober kommer du som besöker hv-dans.se till den nya hemsidan för HV-Dans Falköping. Med hjälp av ett nytt hemsideverktyg underlättas PR-kommitténs arbete och du som medlem kan vara säker på att hitta aktuell och uppdaterad information om föreningens verksamhet.

Så hittar du rätt information

Med den nya hemsidan uppdateras även våra samlingssidor och nyhetslistor. Såhär är hemsidan uppbyggd:

Startsida

Här hittar du kort, aktuell information och de senaste nyheterna. Dessutom ser du kommande aktiviter i ett utdrag från vår kalender.

Nyheter

Här hittar du nyhetslistor med samtliga nyheter uppdelade i olika kategorier. Här publiceras information som är aktuell just nu.

Kalender

Här ser du alla våra aktiviteter vi har i föreningen. Håll koll på kurser, motionsdanser och träningar.

Föreningen

Här presenteras föreningen med dess historia, vision och övrig information. Här hittar du även information om medlemskap.

Kurser

Här samlas all information som berör föreningens kursverksamhet. Denna information är generell, information om kursavslutningar och andra händelser under terminens gång publiceras som nyheter. Dessutom finns här en länk till vår bokningsportal.

Danssport

Här samlas all information om träningar och tävlingar. Dessutom finns länkar till olika tävlingssidor så som tävlingskalender, anmälan, livesändning med mera.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till de flesta delar av föreningens verksamhet.

Full fart framåt!

I samband med bytet av hemsida får våra medlemsbrev och e-postutskick en ny header, samma som på hemsidan. Saknar du information från förra hemsidan som inte syns här är du välkommen att kontakta oss.

Gillar du att skriva och har en bra känsla för text och bild? Då är du varmt välkommen till PR-kommittén för att skriva nyheter och reportage om vad som händer i föreningen, kontakta oss för att komma igång!


Skribent
Morgan Engkvist

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in