Headerbild

Kurser

HV-Dans Falköping anordnar kurser i olika danser för föreningens medlemmar. Du som medlem bestämmer utbudet, saknar du någon dans är du varmt välkommen att hjälpa oss att starta en kurs!

I linje med vår vision strävar vi alltid efter ett brett utbud av danskurser. Just nu kan vi erbjuda olika aktiviteter för våra yngre medlemmar samt bugg- och fox-kurser för ungdomar och vuxna.

HV-Dans kursverksamhet

Oavsett om du bokar kurs för att träffa nya vänner på landets dansbanor eller ta de första stegen på tävlingsgolvet vill vi ge dig förutsättningar att nå dina mål.

Du blir medlem i vår förening

Som kursdeltagare behöver du vara medlem i vår förening, ansökan sker automatiskt när du bokar en kurs. Som medlem hjälper du oss att hålla klubblokalen ren och fin, är varmt välkommen till våra övriga evenemang och vi uppmuntrar till att engagera dig i föreningen.

Välj och boka en kurs som passar dig

Hitta en kurs som passar dig, saknar du något finns möjlighet att starta en ny kurs, så länge efterfrågan uppskattas vara tillräckligt stor. Ordinarie kurser startar varje vår (januari) och höst (september) och bokas via vår bokningsportal.

Alla dansar med alla

Vi använder oss av framflyttning, vilket innebär att du dansar med alla deltagare i tur och ordning. Då lär du dig föra eller följa dansen på ett bra sätt och kan lättare dansa med andra.


Samordnare
Rebecca Börjesson
Josefin Karlsson
Åshild Bladh
Louice Wersén

Skribent
Morgan Engkvist

Senast uppdaterad
2023-10-08

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in