Headerbild

Barn och ungdom

Lättsamma aktiviteter för våra yngre medlemmar som uppmuntrar till rörelse och utvecklar barnens motoriska och sociala förmågor. För de som vill dansa bugg och kanske börja tävla har vi såklart även våra buggkurser!

Danslek

Under vår danslek får alla barn möjlighet att efter egen förmåga röra sig till lättsam, pedagogisk pop-musik. Dansleken ger även barnen möjlighet att utveckla kreativitet, motorik och nya bekantskaper!

Ledare hösten 2023 är Patrik Jakobsson och Wicy Jakobsson.

Rörelse till musik

Rörelse till musik passar alla barn med spring i benen. Efter egen förmåga får de röra sig till blandad musik med lek och olika rörelser. Vid varje tillfälle ingår även enklare uppvärmning och nedvarvning.

Ledare hösten 2023 är Emma N. Liljestrand.

Showcase

Showcase passar de lite äldre barnen och ungdomarna som gillar att dansa. Tillsammans lär vi oss olika steg, tekniker och rörelser till musik för att sedan sätta samman allt till en snygg koreografi!

Ledare hösten 2023 är Joanna Andersson.

Bugg

Lär dig bugga med oss i HV-Dans! Deltagarna får lära sig grunderna i bugg och alla dansar med alla till blandad pop-musik. De får efter egen förmåga möjlighet att utvecklas motoriskt och socialt samt lära känna nya kompisar. Efter genomförda kurser finns möjlighet att börja träna och tävla för klubben!

Ledare hösten 2023 är Emma Klasson.


Skribent
Morgan Engkvist

Senast uppdaterad
2023-10-08

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in