Headerbild

Beställ klubbkläder

2023-10-14 i Föreningen

Nu öppnar vi beställningen av klubbkläder för höstterminen 2023. Passa på att beställa vår populära klubbtröja och andra träningskläder, se utbud och priser här!

Våra profilkläder skapar klubbkänsla och kan användas när du deltar i våra träningar och kurser, när du är på gymmet eller varför inte när du är påväg till dansbanor och tävlingar. Beställningen är öppen från fredag 13 oktober till och med söndag 29 oktober. Alla kläder finns att se och prova i vår klubblokal. Beställning görs via vår bokningsportal.

BESTÄLL HÄR

Denna beställningsperiod erbjuder vi följande kläder:

Klubbtröjan

Vår klassiska och populära svarta klubbtröja i unisexmodell med föreningens vita logotyp. Stort tryck på ryggen och litet tryck vänster fram, lägg till eventuellt namntryck höger fram. Hel dragkedja och fickor, välj tröja med luva eller utan luva.

Shorts

Mjuka, svarta träningsshorts i herrmodell med föreningens vita logotyp på vänster ben. Ficka med dragkedja på varje sida och dragsko i midjan.

Tights

Svarta träningstights i dammodell med föreningens vita logotyp på vänster ben. Ficka med dragkedja på höger sida, meshtyg över knäveck och dragkedja i benslut.

T-shirt

Vår klassiska t-shirt i herr-, dam- och barnmodell med föreningens vita logotyp. Stort tryck på rygg och litet tryck vänster fram, lägg till eventuellt namntryck höger fram.

Prislista

För medlemmar som är 16 år eller yngre gäller priser inom parentes.

PRODUKT

MODELL

PRIS

Klubbtröja

Unisex

399:- (199:-)

Shorts

Herr

499:-

Tights

Dam

599:-

T-shirt

Herr, Dam, Barn

149:- (59:-)

Namntryck (tillägg)

-

25:-


Kontakt
Styrelsen
styrelsen@hv-dans.se

Skribent
Morgan Engkvist

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in