Headerbild

Välkommen till en ny termin hos HV-dans!

2024-08-17 i Föreningen

Prenumerera via:

RSS

Kurser, träningar, tävlingar och evenemang. Nu startar vi verksamheten efter ett härligt sommaruppehåll, läs mer om vad som är på gång här.

Oavsett om du medlem sedan långt tillbaka eller helt ny i vår förening är du varmt välkommen till oss i höst! Vi är en förening med bredd, gemenskap, takt och fart!

Kurser

Under hösten anordnar vi kurser inom bugg och Kultis för vuxna och ungdomar, samt mer lättsamma aktiviteter för de allra yngsta - självklart med dans i fokus! Läs mer om kursernas innehåll här på vår hemsida och se mer specifik information i vår bokningsportal. Där bokar du även plats på någon av våra kurser.

Träningar

Vill du utvecklas på en mer avancerad nivå anordnar vi träningar i klubblokalen. Nytt för i höst är vår buggträning för vuxna, utan fast danspartner. Läs mer om den bland våra nyheter och under fliken Danssport. Du som tävlar i bugg kan också boka höstens tävlingsträning i vår bokningsportal, tränare är Jesper Boberg. Dessutom kommer SM-vinnarna Jacob och Nathalie till klubben den 15 september för en träningsdag fylld av inspiration och utveckling, läs mer bland våra nyheter!

Tävlingar

Du som tävlar för föreningen sedan tidigare anmäler dig på egen hand till kommande tävlingar via dans.se, se utbud i tävlingskalendern. För att förnya tävlingslicens eller få hjälp med tävlingsanmälan, eller stryka en anmälan kontaktar du tävlingsansvarig eller styrelsen@hv-dans.se. Träning- och tävlingsansvariga tipsar om följande tävlingar i vårt "närområde" (mer info hittar du i tävlingskalendern):

  • Wetternbuggen GP, Motala, 14 september (klass N)

  • Wetternswingen, Motala, 15 september (klass FS-UK-ITT)

  • Pepparrotsbuggen, Enköping, 28 september (klass N)

  • Växjöbuggen GP, Växjö, 12 oktober (klass N)

  • Ulricabuggen, Ulricehamn, 26 oktober (klass N)

  • Bogesundsbuggen, Ulricehamn, 27 oktober (klass FS-UK-ITT)

  • Jailhouse Rock, Kumla, 16 november (klass N)

  • Lussekattsbuggen, Tierp, 23 november (klass FS-UK-ITT)

  • Pepparkaksbuggen, Tierp, 23 november (klass N)

Vi ses i höst!


Skribent
Morgan Engkvist

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in