Headerbild

Vuxen

Kurser för dig som vill ta det allra första danssteget eller för att utveckla dansen till nya nivåer. Våra buggkurser är en även en bra grund för dig som vill börja tävla med oss!

Bugg Steg 1

Lär dig dansa bugg från grunden! Vi lär ut grundbeteende och grundsteg, att hitta takten i musiken och flera olika turer och figurer som används både på dansbanor och tävlingsgolv.

Ledare hösten 2023 är Marcus Rydsmo och Emma Olsson.

Bugg Steg 2

Hitta favoriterna bland flera olika turer och figurer som är vanligt förekommande på dansbanor och tävlingsgolv! Upptäck också utmärkande detaljer i musiken vi dansar till och få mer sväng i dina steg och rörelser.

Ledare hösten 2023 är Richard A. Roslund och Josefin Karlsson.

Bugg Steg 3

Finslipa dina kunskaper i bugg på en lite mer avancerad nivå. Lär dig variationer av turer, figurer och steg för att bli ännu mer dansant. Efter kursen har du en bra grund för att börja tävla, och vill du hellre socialdansa har du blivit ännu mer attraktiv och lyhörd som dansare!

Ledare hösten 2023 är Jan "Bisse" Andersson och Catharina Lindström.

Modern Fox

Utveckla din fox med förningsteknik, rotationer och figurer i denna fortsättningskurs! Vi går även igenom samspel och kommunikation för att förbättra för- och följ-tekniken. En stor del av kurstiden får du även möjlighet att öva på de moment som lärs ut. Foxen lärs ut utan så kallat "gnuss".

Ledare hösten 2023 är Arvid Wallin och Caroline Ringstrand.


Skribent
Morgan Engkvist

Senast uppdaterad
2023-10-04

Adress

DF HV-Dans Eriksgatan 4 521 35 Falköping

Kontakt

hv-dans.se/kontakt

Drivs med KlubbenOnline

Logga in